1Set Diamantová Dermabrázia Blackhead Vysávač Sací Odstránenie Jaziev, Akné Pórov Peeling na Tvár Čistú Pokožku Tváre Starostlivosť o Krásu


Štítky: čističom pórov, diamond peeling tipy, príslušenstvo diamond peeling, vákuové diamond peeling, lupa " frameless, megaga, čističom pórov vákuum, stroj peeling diamond, automobilový kefa, ovocné šupky peeling.

€15.37
  • Skladom
  • w16864


1Set Diamantová Dermabrázia Blackhead Vysávač Sací Odstránenie Jaziev, Akné Pórov Peeling na Tvár Čistú Pokožku Tváre Starostlivosť o Krásu Stroj Funkcie: 1.Ergonomické moderným dizajnom, ľahké a jednoduché ovládanie. 2.Výkonný USB nabíjateľné batérie dizajn, pohodlnejšie. 3.S 3 sacie úrovne pre splnenie rôznych typy pleti a chráni pokožku pred poškodením, môžete nastaviť podľa blackhead závažnosti a typy pleti. 4.Balené s 4 rôznych sond pre vyriešiť všetky vaše potreby, odstránenie blackhead, mastnotu, zvyšky kozmetických, vyrážky, vrásky z rôznych častiach tváre, tiež účinne pre mikrodermabrázia, zlepšuje vitalitu pokožky, pomáha prečistenie pórov a aby vaša pleť hladká a utiahnite. 5.Tento blackhead remover je vyrobený z odolného ABS materiálu, ktorý prijíma z high-tech sacie vákuové technológie, ľahko a rýchlo odstránenie blackhead, akné, lipidov a pod.Poznámka: 1. Suchá voda alebo iné tekutiny na vaše ruky pred použitím, aby sa zabránilo vody alebo inej kvapaliny do tela cez vetracie diery na zadnej strane tela, a tým k poškodeniu tela. 2. Nepoužívajte kroviny alebo iné pleťových prípravkov pred alebo po použití. 3. Mikrodermabrázia s micro-crystal head, suchú kožu raz týždenne, mastná pleť zmiešaná pleť môže byť použité dvakrát do týždňa, vždy môže byť použitý pre žiadny viac ako 5 minút, v závislosti na stave pokožky. 4. Prosím, stlačte tip na pokožku, pretože zariadenie sa bude vydávať silný ťažnej sily. 5. Prosím, nepoužívajte rovnaké časti nepretržite, môže to spôsobiť, červeno fialové pokožky.Ak sa to stane, prosím, prestaňte ho používať. 6. Po skončení liečby, to bude normálne pre pokožku do obehu, pokožka bude mať nejaké podráždenie alebo sčervenanie.To bude automaticky zmizne po asi 30 minút.Prosím, robiť dobrú prácu udržať vašu pokožku v teple. 7. Nástroj tryska bol nainštalovaný s filtrom hubky, aby sa zabránilo upchávaniu; filter hubky sa vymieňa raz mesačne a môže byť odstránený ostrým predmetom.Špecifikácia: Materiál: ABS + PP spôsob Nabíjania: USB Menovité napätie: 5V 1A Menovitý výkon: 3W čas Nabíjania: 3 hodiny Pomocou čase: 2hours Farba: Biela,Ružová,Modrá Veľkosť: 19*4,5 cm/7.41x1.76" obsah balenia: 1 x Blackhead Odstraňovač 1 x USB nabíjací kábel 4 x Krásy hláv 1 x Používateľská príručka Poznámka: Prechod: 1cm=10 mm=0.39 palcový Prosím, dovoľte 1-2cm chyba kvôli ručné meranie.pls uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku.


  • Funkcia: Čistenie Tváre
  • Názov Značky: HUAMIANLI
  • VEĽKOSŤ: as shown
  • Miesto pôvodu: Ako je uvedené
  • Číslo Modelu: 3TT801748%
  • výrobný proces: Stroj Vyrobený
  • materiál: Plastové
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Zdroj Napájania: Elektrické


Napísať recenziu

Súvisiace produkty