Dráždiť VIB A Rotujúce Sequin Lákať Pevného návnady Návnada Umelé Návnady Sladkovodné Rybárske Návnady Rybársky Výstroj


Štítky: rattlin vib, skutočné stick, úsmev stick, dobytok známky, stick s kožušinou pre mačky, eagle známky, rele de napätie, 5s uhlíka, lipless vib, santa v okne.

€12.19
  • Skladom
  • w17456


Vtipné vib plus otáčanie flitrami návnadu sladkovodné mora rybárske návnady rybársky výstroj

Kupujúci oznámenie

1. Pred kupujúci prevezme tovar, prosím, kontaktujte ma na potvrdenie, či existuje nejaký tovar, v prípade, že nedostatok oneskorenie času, ale vo všeobecnosti nie sú tovaru.V prípade, že je výrobok v obchode po kupujúci zaplatí, môže byť dodávané v 1 deň, ale je nevyhnutné, že tam bude osobitných dôvodov, ako sú napríklad oneskorené dodanie bude informovať zákazníka.

2, všetky platby na dobierku, nebude akceptovať prvé dodávky!Vitajte na Alipay!Naša skutočná cena predaja, odmietol counter-ponuka!

3. Vzhľadom na proces displej, fotografovanie a výkres, výrobok sa môže mierne farebné odchýlky!Farba je predmetom skutočná vec!

4. Vezmite prosím na dokončenie transakcie do 5 dní po prevzatí tovaru.

5. O: keď sú všetky naše produkty sú predávané, že nie sú akceptované a môžu byť vymenené.Nespokojný, nepáči sa mi to, alebo z iných dôvodov nie sú akceptované zo strany kupujúceho.Kontakt do 2 dní po obdržaní tovaru a obnovu období nebudú spracované.

6, o krehkých výrobkov: tovar musí byť osobne zapojený, kontrola je v dobrom stave v prijatí, nie sú poškodené alebo zistené poškodenie môže byť zamietnutá, ak sa chcete vrátiť priamo, podporu, návrat poštovné (iba, iné non-vratná poštovné, poštovné kupujúci zaplatiť sami) kupujúci zaplatiť všetky problémy po podpísaní z rôznych dôvodov, ako napríklad podpisový alebo nie kontrolu ..

7. Po prevzatí tovaru, ak ste spokojní s týmto transakcie, prosím, nezabudnite nám dať priaznivé podporu.Ak nie ste spokojní, alebo máte nejaké komentáre alebo návrhy, prosím, dajte nám vedieť pre zlepšenie!

Teplé Tip: Keď dostanete tovar, prosím, uistite sa, že starostlivo skontrolujte, či tovaru prijaté v súlade s modelom a množstvo ste si objednali podľa vonkajší obal informácie tovaru.Ak existuje akýkoľvek rozpor alebo škody, sa môžete priamo uviesť na potvrdení: "Na tovar poškodený, odmietam prijať" alebo "tovar nezhodujú, odmietam prijať" vkladajú slová odmietnuť tovar a prosím, zavolajte mi na mieste, budem riešiť situáciu, prosím nemusíte starať.


  • : Dráždiť VIB
  • Značky: Na Mingchuan


Napísať recenziu

Súvisiace produkty