Slúchadlá Držiteľ Vešiak na Stenu PC Stojan Monitora Odolné Slúchadlá Príslušenstvo Headset Vešiak PC Monitor Držiak na Stojan


Štítky: arm stojan monitora, držiak monitora, monitor podporu, stôl mount, plyn mount, 3 namontujte monitor, pre monitor držiteľ, loctek monitor, držiak na monitor, konzola pre monitor.

€0.19 €0.28
  • Skladom
  • w20446


Slúchadlá Držiteľ Vešiak na Stenu PC Stojan Monitora Odolné Slúchadlá Príslušenstvo Headset Vešiak PC Monitor Držiak na Stojan Funkcie: 1.Ľahké, prenosné a pohodlné na používanie. 2.S univerzálnym dizajnom, to môže pohodlne podporovať akékoľvek slúchadlá. 3.S flexibilným opierky hlavy vyrobené z elastickej TPU gumy. 4.Ľahko k nájdeniu, a miesto nich. 5.Stojan pevný dobre na stôl, chráni slúchadlá perfektne.Popis: Chráňte svoje slúchadlá od potenciálnych škôd.Skvelé pre domácnosti, kancelárie, štúdio, spálne alebo vedľa TELEVÍZORA.Špecifikácie: Veľkosť: 7.5*5.3*2.5 cm Materiál:ABS Farba: Čierna,biela Balík v cene: 1 x Slúchadlá držiteľ Poznámky: Prosím, dovoľte 0-2 mm chyba v dôsledku ručné meranie, vďaka za pochopenie.V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.Pochopte prosím, ďakujem!


  • Názov Značky: ONLENY
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Číslo Modelu: Iné


Napísať recenziu

Súvisiace produkty