Mačky Samostatne Groomer Kefa Rohu Masáž Prečesať Kefou Mačka Leští Tvár s Šteklenie Špirála Mačka Masáž Nástroj Pet Products #


Štítky: mačka príslušenstvo india, mačka rohu poškriabaniu, cat tower, pes produkt, mačiatko, zelená mačka kefa, mačka príslušenstvo scool, taška mačka tvár, pes suppli, pes groomer.

€1.47 €2.22
  • Skladom
  • w30055


Rozmery produktu: 9 * 13 cm, súčasťou catnip

Použitie: montáž v rohu na okraji malej groove, môžu byť umiestnené na prilákanie kitty cat trávy.Mačky obľúbené striptérka v rohu, na rohu je prirodzené pomáhať prečesať srsť.

Materiál: Plast

Farba: modrá,Šedá

Veľkosť: approx13cm/5.12"*9 cm/3.54"

Deacription:

-Uzavreté mačka mint môže prilákať mačka na zelenej lúke, keď nie ste doma, keď to môžete vychutnať chuť masáž.Mačka s stimulanty - matatabistic, efekt je nečakané!

-Samostatne pripraviť a odreniny svrbenie je mačka je najväčšou záľubou, tento produkt je určený podľa návyky mačka je nové hračky.

-V pôvodnom dar catnip semien, môžete si dať semená v úložný box s cieľom zvýšiť záujem hrať mačka linkovej lodnej prepravy;

-Na rohu je umiestnený v rohu mačka môže dostať dovnútra rohu alebo nábytok, catnip bude priťahovať mačka rub chuť hrať, keď nie ste doma, môžete si happy cat masáž;

-Vaša mačka tešiť účinky masáže špirála v rovnakom čase, nie len môže mať mačka alergény, a to aj na odpudzovanie mačiek a krytý tieni parazity, je ideálna hračka pre mačky;

Tipy:

To je nainštalovaný v rohu, malé drážky na okraji, môže prilákať mačka do catnip.Milujú mačky v rohu na holenie, na rohu je prírodné kožušiny pomôcť.

Poznámka:

-Vzhľadom k rozdielu medzi rôznymi monitory, obrázky nemusia odrážať skutočný farba položky.

-Porovnať detail veľkosti s vy, prosím, aby nepatrný rozdiel vzhľadom na ručné meranie.

Package zahrnuté:

1 x Mačky Rohová Masážna Kefa

Nová hračka podľa kitty životný štýl dizajnu, tiež vybavené dovezené kvalitné vysokú čistotu catnip.

stlačte ilustruje rohu mačka je umiestnená v rohu alebo získať dostatok nábytku rohu, vo vnútri catnip priťahuje mačky na rub svrbenie.

nie ste doma, mačky boli by radi, aby si masáž.

masáž vaša mačka zároveň efekt, nie len môže odniesť telo mačky srsť, mačka odpudzujúce tela a tiež v interiéri v tieni parazit, je ideálny hračiek pre mačky.

Harrington dovezené produkty bez Čínsky pokyny v angličtine Balenie poslať obojstrannej lepiacej môžete nalepiť na stenu vľavo zaskrutkujte skrutky, môžete tiež nainštalovať vlastné relatívne malej veľkosti pre malé domáce aplikácie materiál: vysoko kvalitného plastu

Rozmery produktu: 9 * 13 cm, súčasťou catnip

Použitie: montáž v rohu na okraji malej groove, môžu byť umiestnené na prilákanie kitty cat trávy.Mačky obľúbené striptérka v rohu, na rohu je prirodzené pomáhať prečesať srsť.

'


  • materiál: Plastové
  • Napätie: 110V
  • Položka Druh: Kefy
  • Čas nabíjania: 3 Hodiny
  • Druh: mačky
  • Pôvod: CN(Pôvodu)


Napísať recenziu

Súvisiace produkty