Vysoko Kvalitnej Zliatiny Horčíka Žmolky Odstraňovač Príručka Pohodlné Prenosné Odstránenie Nástroj Na Oblečenie A Náter Odstraňovač


Štítky: ženské žmolky odstraňovač, krieda horčíka, vápnik doplnok, magnet n52 kolo, odstraňuje žmolky prenosné, opakovane žmolky odstraňovač, pazúrik, rod, krieda telocvični, horčík páse s nástrojmi, kovové tyče.

€0.67 €0.88
  • Skladom
  • w36609


Vysoko Kvalitnej Zliatiny Horčíka Žmolky Odstraňovač Príručka Pohodlné Prenosné Odstránenie Nástroj Na Oblečenie A Náter Odstraňovač

Funkcie: 1. Vysoká Kvalita Materiál: Silikón, čistej medi hlavu na zabezpečenie dlhej životnosti.Zabezpečiť, dlho využiť čas, ľahko odstrániť zvieracie chlpy, omrvinky, úlety, atď.Bez zanechania lepkavé zvyšky, je veľmi vhodné pre čistenie vaše odevy, posteľná bielizeň, nábytok a automobiloch.

2. Ľahko sa prenáša: Veľmi ľahké a malé rozmery.Je veľmi vhodné, aby sa dal v taške pri cestovaní.To dokonale zapadá do kabelky.Vezmite ho so sebou rýchlo odstrániť obaľovanie a páperia a udržať poriadok.

3. Bez Batérie: Nie viac odpadu batérií.Manuálne ovládanie.Tento prenosný úlety odstraňovač má stabilné a konštantné mocnou silou odstrániť žmolky a pilings.Čistiť ručne bezpečne a efektívne, bez nutnosti opustiť lepkavé zvyšky.

4. Pobyt Elegantné: Aj na pohovke, rozlúčili s načechraný obaľovanie na oblečenie.Ich obnoviť na úplne nový vzhľad a elegantný vzhľad.Vám pomôže ušetriť náklady na nákup nových kabát alebo textílie sveter.

5. Široký Aplikácie: Pohodlne odstrániť obaľovanie, strúhanky, bavlna, vlna, svetre, kabáty, deky, závesy, ponožky, chrániče, cashmere, sedacie súpravy, plachty, čalúnenie, nábytok, atď.S novým pohľadom.

Špecifikácie:

Materiál: silica gel a čistej medi

Balenie Zoznam:

1*Žmolky Odstraňovač

My len loď do vašej potvrdil adresu.Prosím, uistite sa, že vaša dodacia adresa je správna, pred nákupom.

Všetky objednávky bude dodaný von do 1-4 pracovných dní po zaplatení potvrdenie.

Zásielky Čína Príspevok Air Mail menej ako 2 kg tovaru ,všeobecne to bude trvať 25-45 pracovných dní(v niektorých krajinách môže byť oveľa dlhšie) ,ak by ste potrebovali tovar veľmi naliehavo ,prosím, kontaktujte nás pre DHL a pod .Budeme vypočítať prepravné náklady na vás .To vždy trvá približne 3-7 dni, aby sa dospelo.

Escrow je bezpečný pre kupujúcich a predávajúcich, odporúčame vám vybrať Viazaný,podporuje Kreditnej karty,

Money bookers, Visa, Master card, Western union atď.

Ak potrebujete použiť "iné" platby,kontaktujte nás, prosím ,prostredníctvom e-mailu alebo správ.

Platba by mala byť hotová do 7 dní, ak máte nejaké ťažké, oznámte mne.

Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.

Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.

Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.

My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Snažíme sa čo najlepšie slúžiť našim zákazníkom to najlepšie, čo môžeme.

Vrátime vám ak vrátite položky do 7 dní od prijatia položky z akéhokoľvek dôvodu.Avšak, je kupujúci sa mali uistiť, že položky, vráti sa do svojich pôvodných podmienok.Ak položky sú poškodené alebo stratené, keď sa vráti, bude kupujúci zodpovedá za poškodenie, alebo stratu, a neposkytneme kupujúci v plnej výške.Kupujúci by sa mal pokúsiť podať sťažnosť s logistickej firmy na vymáhanie nákladov na poškodenie alebo stratu.

Bude kupujúci zodpovedá za prepravné poplatky, ak sa chcete vrátiť položky.


  • Použitie: oblečenie
  • Výroba: Nepúšťa Vlákna Lepenie Valček
  • Štýl: manuál
  • Číslo Modelu: oblečenie odstránenie chĺpkov artefakt
  • materiál: Iné
  • Pôvod: CN(Pôvodu)


Napísať recenziu

Súvisiace produkty