Kuchyňa Polica Police DIY Steny skladovacích držiak na Stenu Hrnce Panvice Visí Organizátor Pokrievky Riadu Držiak na Hrnček Kávy Rack nové


Štítky: na stenu držiak kábla, Vlastný Hrnček, na stenu dlhý držiak, na stenu držiak na hrnček, stojan na zubné kefky, kuchyňa polica na stenu, Fdit, hrnček polica, nástenné šatku držiteľ, glazúry keramika.

€16.68 €23.17
  • Skladom
  • w37932


Funkcie:

- Hrniec stojan na stenu si perfektný zápas najpopulárnejšie trendy kuchyňa dekorácie štýly.Rúry visí pot regály bude vaša kuchyňa vyzerá oko.

- Vyrobené z hign kvalitu železa materiál, ktorý so silným tvrdosť,striekané s elegantnej čiernej farby na exponované časti na provent hrdze.Je to veľmi odolný a nie je ľahké zlomiť.

- Hrniec rack háčiky môžete udržať vaše hrnce, panvice,pokrievky a náčinie v organizovanej spôsobom.Nainštalujte ho na váš nevyužité steny priestoru a pomôže vám ušetriť miesto za pultom a kuchyňa.

Špecifikácie:

- Materiál: Železo

- Veľkosť: 60 cm, 80 cm

- Obsah balenia:

- 1 x Panvice Visí Organizátor

- 10 x Odnímateľný Háčiky

Poznámky:

1. Ručné meranie, prosím, dovoľte 1 ~ 3 mm chyba,ďakujem.

2. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.Zaručujeme štýl je rovnaký ako na obrázku.


  • materiál: Kov


Napísať recenziu

Súvisiace produkty